Perusjäsen

 

Varsinainen jäsen
Varsinaisjäsenyys sopii sinulle, joka haluat osallistua aktiivisesti FINTICAt-kissayhdistyksen toimintaan esimerkiksi käymällä näyttelyissämme. Mikäli kiinnostusta ja intoa riittää, yhdistys kaipaa aina lisäkäsiä toiminnan pyörittämiseksi. Esimerkiksi näyttelyvalmisteluihin osallistuminen on oiva tapa tutustua muihin jäseniimme.

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen henkilö. Varsinaisjäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, hänelle myönnetään alennus näyttelymaksusta ja hän saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa. Varsinaisella jäsenellä on oikeus toimia yhdistyksen luottamushenkilönä tai toimihenkilönä.

Jäsenyyden hinta on 27 euroa.

 

Muut jäsentyypit

 

Sponsorijäsen
Jos haluat tukea toimintaamme firmasi, yhteisösi tai vaikka kissalasi kautta, sponsorijäsenyys on siunu valintasi. Sponsorijäsenenä saat bannerisi sivuillemme. Sponsorijäseneksi voidaan hyväksyä rekisteröityjä yhdistyksiä, -yrityksiä, yhteisöjä tai yksityisiä henkilöitä. Sponsorijäsenet eivät voi toimia hallituksen jäseninä tai sen toimihenkilöinä, eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Sponsorijäsenyyden hinta on 52 euroa.


Perhejäsen
Perhejäsenyys voidaan myöntää täysi-ikäiselle ja alaikäiselle henkilölle, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Perhejäsenet eivät voi toimia hallituksen jäseninä tai sen toimihenkilöinä, eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Perhejäsen saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa.

Perhejäsenen hinta on 12 euroa.


Kasvattajan maksama pentuejäsen
Kasvattaja voi halutessaan liittää pentuejäseneksi kasvattinsa uuden omistajan tämän suostumuksella. Pentuejäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen tai alaikäinen henkilö. Pentuejäsen ei voi toimia hallituksen jäsenenä tai sen toimihenkilönä, eikä pentuejäsenellä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Pentuejäsen saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa.

Kasvattajan maksaman pentujäsenyyden hinta on 12 euroa.

Liittymisohjeet

FINTICAtin jäsenvuosi on TICA:n toimintavuosi 1.5.–30.4.

Mikäli haluat liittyä jaseneksi,

Täytä hakemuslomake tästä>>

Hallitus käsittelee kokouksissaan kaikki jäsenhakemukset ja pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä hakemukset yhdistyksen sääntöjen nojalla.

Kun olemme käsitelleet ja hyväksyneet jäsenhakemuksesi, saat meiltä sähköpostiisi jäsenmaksulaskun. Jäsenhakemukset käydään läpi viikottain.

Yhdistys ei luovuta jäsentietoja kolmansille osapuolille.